SİSTEMLER

Davlumbaz ve Kuzine Söndürmen Sistemleri

Her nozul koruduğu alan içerisine FE söndürme sıvısı boşaltır, tüm yüzeyleri kaplar, tekrar tutuşmayı önler ve yangın sonrası su ile kolayca temizlenir.

RİSK ÖNLER

  • • Pişirme alanlarda Yanıcı gres ve açık alev
  • • İnsan yaralanma
  • • Pişirme ekipmanları ve hasar periferik mutfak alanı
  • • Çalışma stopaj
  • • Müşteri kaybı
  • • Komple hazır yükleme sistemi
  • • Esnek boru sistemi
  • • Hızlı, etkili ve temiz
  • • Güç kaynağı gerektirmez
  • Model No: D008 8 akış 9,5 lt. Söndürme tüpü ve tüm aksesuarları D-Nozul Baca Filtre ve pişirme cihazlarının koruması (mak. 9,5 akış kapasiteli)
  • Model No: D012 12 akış 15 lt. Söndürme tüpü ve tüm aksesuarları D-Nozul Baca Filtre ve pişirme cihazlarının koruması (mak. 15 akış kapasiteli)
  • Model No: D018 18 akış 22 lt. Söndürme tüpü ve tüm aksesuarları D-Nozul Baca Filtre ve pişirme cihazlarının koruması (mak. 18 akış kapasiteli)

KITCHENShield Davlumbaz ve Kuzine Yangın Söndürme Sistemi - Max. 9 akış kapasiteli Misafirlerinizi, personelinizi ve binanızı KitchenShield gelişmiş endüstriyel mutfak yangın koruma sistemi ile koruyun. KitchenShield Mutfak Yangın Söndürme Sistemi otomatik önceden tasarlanmış bir sistemdir; Fritözler, Wok Ocak, Izgara, Pleyt, Set Üstü Ocak ve Ayaklı Ocaklar gibi gaz veya elektrik ile çalışan tüm mutfak cihazlarının yanı sıra baca, baca kanalları ve filtreleri dâhil tüm mutfak davlumbaz alanını korumak için tasarlanmıştır.

Bütün Lehavot WCK Mutfak yangın söndürme sistemleri en katı endüstri standartlarına uygundur CE 0029 Mark UL-300 Listed: Fire Extinguishing Systems for Protection of Restaurant Cooking Areas /Restaurant Pişirme Alanlarının Korunması için Yangın Söndürme Sistemleri IS0 9001:2008 : Quality assurance certification/Kalite Güvence Sertifikası ANSI NFPA Standard 17A: Standard for WetA Chemical Extinguishing Systems/Islak Kimyasal Söndürme Sistemleri için Standart ANSI NFPA Standard 96: Standard for Ventilation Control and Fire Protection of Commercial Cooking operations /Havalandırma Kontrol ve Ticari Pişirme İşlemlerinin Yangından Korunma Standardı

Sistem yangın riski yüksek olan otel, restaurant, endüstriyel tesis ve kamu kurumlarının mutfaklarını etkin biçimde korur. Hızlı yangın algılama Otomatik ve manuel kullanım imkanı Maksimum söndürücü kapsama alanı Uygun maliyetli Boşaltım sonrası kolay temizleme Söndürücü malzeme paslanmaz çelik dostu olduğundan davlumbaz ve pişirme ekipmanlarına zarar vermez Su bazlı çevre dostu etmenler Boşaltım sonrası hızlı ve kolay dolum ve servis hizmeti Mükemmel tasarım